Начало ОБЯВЛЕНИЯ Съобщения Обява за набиране на кандидати за приемане на военна служба на лица,завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина за Националната гвардейска част
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща

О Б Я В A

 

ЗА НАБИРАНЕ НА КАНДИДАТИ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ВОЕННА СЛУЖБА

 

Военно окръжие II степен - Смолян,

Офис за водене на военен отчет-Община Девин

 

Със Заповед №ОХ-130/07.02.2017 г. на Министъра на отбраната на Република България е обявен конкурс за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина за Националната гвардейска част както следва:

         1.Гвардеец – 30 вакантни длъжности. Изисквания – средно образование, ръст 175-185 см, БМИ от 20-30%, без белези и татуировки по видимите части на тялото.

         2.Шофьор – 2 вакантни длъжности. Изисквания – средно образование, водач на МПС с валидна категория „D”.

         Кандидатите спечелили конкурса не трябва да са навършили 28 години към датата на сключване на договора за военна служба. Изключение се допуска единствено за кандидати изпълнявали военна служба, кандидатстват не по-късно от 10 години от освобождаването от нея, не са освободени по дисциплинарин ред и не трябва да са навършили 41 години към датата на сключване на договора за военна служба.

Срок за подаване на документите: 05.05.2017г.

По-подробна информация за условията и реда за провеждане на конкурса желаещите могат да получат в Офиса за водене на военен отчет: гр.Девин, ул. “Васил Левски” №1, ет.3, стая №2 в работните дни на офиса или на телефон 0886534109 всеки работен ден от 08.30 до 12.30 часа и от 13.30 до 17.30 часа.

         Заповедта на Министъра на отбраната на Република България и длъжностите определени за приемане на военна служба са обявени и на интернет страниците на Министерството на отбраната и Централно военно окръжие.

 

Офис за водене на военен отчет- Община Девин

 

         10.03.2017 год.

гр.Девин           

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер