Начало ОБЯВЛЕНИЯ Съобщения Фестивал "Надмощие на духа"
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

Фестивал "Надмощие на духа" PDF Печат Е-поща

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ   

 

          От 2 до 5 септември 2010 г. в града на минералните извори ще се проведе Четвъртият международен музикален фестивал „Надмощие на духа” за талантливи хора в неравностойно положение. Тази година фестивалът е под патронажа на Министерството на култура, а организатори са фондация „Старт” в партньорство с Община Девин и Българска национална телевизия.

          В Девин се чувстваме не само добре приети, но се оценя по достойнство и таланта ни, мотивира избора на града-домакин пиара на фондацията певицата Кристина Александрова.

Девин се подготвя да посрещне таланти не само от различни  български градове, но и гости от Италия, Русия и Македония. Музикалният форум т.г. ще премине под мотото „Старт на равните възможности”, което дава възможност да се разшири кръга на участие в конкурса, който досега беше само за хора с увреждания, а този септември ще се включат  и други талантливи деца, мечтаещи за сценична изява. Изненада в Програмата на фестивала е първото участие на детски хор от Италия.

          Заключителният тържествен концерт ще бъде на 4 септември от 19.30 ч в СПА Хотел „Орфей”, който ще водят Надя Обретенова и Драго Драганов. Специален гост на вечерта ще е поппевицата Мими Иванова, която ще пее благотворително.

Финансово съдействие на организаторите на международната инициатива оказват ТПК ”Михалково”, транспортната фирма на Горан Каменов, ДСК Банк, Нестле и БНР.

 

 Надмощие на духа

 

 

                                                                   Елена Якимова

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер