Начало ОБЯВЛЕНИЯ Финансирани проекти ВТОРА ПОКАНА за набиране на проектни предложения по изпълнение на Местна стратегия за развитие на Рибарска област "Високи Западни Родопи:Батак-Девин-Доспат"
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща

В Т О Р А П О К А Н А

за набиране на проектни предложения по изпълнение на Местна стратегия за развитие на Рибарска област "Високи Западни Родопи:Батак-Девин-Доспат"

 

 

 

Със Заповед № 08/02.07.2012 г. на Председателя на УС на МИРГ „Високи Западни Родопи“ Батак-Девин-Доспат е определено стартирането на приема на заявления за кандидатстване по Местна стратегия за развитие (МСР) на Рибарската област(РО)

Проектните предложения ще се приемат в офиса на МИРГ на адрес град Девин, ул. „Руен“ №2, всеки работен ден от 08:00 часа до 17:00 часа в периода 15.07.2012 г. – 15.09.2012г.

Всички проекти, които МИРГ ще финансира, е необходимо да отговарят и да съответстват на стратегическите и специфични цели на разработената и одобрена МСР на РО. Проекти, чийто цели и дейности не допринасят за постигане на целите на МСР за РО (2011 – 2015), няма да бъдат подкрепяни.

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер