Начало ПРОЕКТИ НА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ Проекти на нормативни актове преди 01 май 2020 г. Проект на План - сметка на разходите за събиране, извозване и обезвреждане на битовите отпадъци, поддържане чистотата на териториите за обществено ползване, и определяне на размера на такса битови отпадъци на територията на община Девин за 2019г.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Понеделник, 19 Ноември 2018г. 16:28ч.

     На основание чл.66 ал.1 и ал.2, чл.69 от АПК, във връзка със чл. 66 ал.1 от ЗМДТ и чл. 18 ал.1 от НОАМТЦУОД, община Девин уведомява заинтересованите лица, да направят своите писмени предложения и възражения по предложения проект на План - сметка на разходите за събиране, извозване и обезвреждане на битовите отпадъци, поддържане чистотата на териториите за обществено ползване, и определяне на размера на такса битови отпадъци на територията на община Девин за 2019г.

     С оглед спазване на законовия срок за приемане на административен акт, срокът за обсъждане е предвиден за 30 дни, считано от датата на публикуване.

     Предложения и възражения по проекта могат да бъдат депозирани в деловодството на общинска администрация Девин, гр. Девин ул. Дружба №1, както и на следния електронен адрес: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 

Приложения:

  1. Проект на докладна записка за приемане на ”План-сметка за необходимите средства по дейност сметосъбиране, сметоизвозване, обезвреждане на битовите отпадъци, поддържане чистотата на териториите за обществено ползване за 2019г.” и определяне на такса ”Битови отпадъци” за 2019г. на територията на община Девин - отвори;
  2. Проект на ”План-сметка на разходите за събиране, извозване и обезвреждане на битовите отпадъци, поддържане на териториите за обществено ползване за 2019г.” - отвори;
  3. Проект на размер такса ”Битови отпадъци” на територия на община Девин за 2019г. - отвори;
 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер