Начало ОБЯВЛЕНИЯ Съобщения Обществени обсъждания на проект за Областен план за развитие на горските територии за област Смолян
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Четвъртък, 10 Януари 2019г. 12:51ч.

Обществени обсъждания на проект за Областен план за развитие на горските територии за област Смолян

 

                    Във връзка с разработване на Областен план за развитие на горските територии (ОПРГТ) за област Смолян, в периода 14-16 януари 2019 г. във всяка община от областта ще се проведат обществени обсъждания на проекта. Обществените обсъждания се организират от Регионална дирекция по горите – Смолян, със съдействието на общинските администрации и изпълнителя на плана – „Географика“ ООД.

                    Повече информация за ОПРГТ за област Смолян и провеждането на обществените обсъждания може да намерите на сайта на плана: https://www.oprgtsmolyan.net/ .

                    За целите на плана е разработена специализирана ГИС платформа, визуализираща ОПРГТ с всички налични слоеве информация към него.

                    Писмени препоръки, забележки и коментари по представения проект на ОПРГТ за област Смолян може да депозирате в писмен вид в РДГ-Смолян, гр. Смолян, ул. "Първи май" № 2, ПК 4700, електронна поща: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер