Начало ПРОЕКТИ НА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ Обявяване на проект на Правилник за устройството и дейността на Общинско предприятие „БКС – Девин" Проект на Правилник за устройството и дейността на Общинско предприятие „Благоустройство и комунално стопанство – Девин”
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Петък, 26 Юни 2020г. 10:43ч.

На основание чл. 26, ал. 2, ал. 3 и ал. 4, изречение първо от Закона за нормативните актове (ЗНА) и във връзка с чл. 77 от Административнопроцесуалния кодекс, чрез публикуване на настоящия проект на нов Правилник за устройството и дейността на Общинско предприятие „Благоустройство и комунално стопанство – Девин” на заинтересованите лица се предоставя 30-дневен срок, считано от деня, следващ датата на публикуване, да направят предложения и изразят становища по проекта.

Предложенията и становищата по проекта могат да бъдат депозирани в деловодството на Общинска администрация – Девин, гр. Девин, ул. Дружба № 1, както и на електронния адрес на общината: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 

Проект на Правилник за устройството и дейността на Общинско предприятие „Благоустройство и комунално стопанство – Девин” - отвори;

 

Проектът на Правилник за устройството и дейността на Общинско предприятие ”Благоустройство и комунално стопанство – Девин” е публикуван и на Портал за обществени консултации - http://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=5263

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер