Начало ПЛАН ЗА ИНТЕГРИРАНО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНАТА 2021-2027 Покана за попълване на анкета във връзка с разработването на План за интегрирано развитие на община Девин за периода 2021-2027 г.
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща

 

     УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА ДЕВИН,


      В изпълнение на Закона за регионалното развитие и в отговор на предизвикателствата пред новия програмен период на ЕС, започна разработването на План за интегрирано развитие на община Девин за периода 2021-2027 г. Този план е основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на общината през следващите 7 години.
      Вашето участие в изработването на плана би гарантирало качеството и реалистичността му. Това може да стане чрез попълване на НАСТОЯЩАТА АНКЕТА и участие в последващите обществени обсъждания на плана, за което можете да заявите желанието си чрез посочване на координати за връзка с Вас в края на анкетата.
     Предвид създадената извънредна COVID-ситуация и липсата на възможност за анкета на живо и/или провеждането на работни срещи с Вас, попълването на НАСТОЯЩАТА АНКЕТА ще бъде от особена важност за качественото и навременно изработване на плана!


     Бъдете активни и отговорни към местното развитие!

 

    Анкетата може да попълните в онлайн платформа за електронно попълване - https://forms.gle/Gy1wMcqwniHwYZZr8

   

 

 

 

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер