Начало ОБЯВЛЕНИЯ Съобщения По предложение на кмета на община Девин с решение № 112/06.08.2020 г. на Общински съвет – Девин е разкрита Детска млечна кухня към ДГ „Изворче” – Девин
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Четвъртък, 10 Септември 2020г. 19:13ч.

СЪОБЩЕНИЕ

за разкриване на Детска млечна кухня

       

        Уважаеми Родители,

        Съобщаваме Ви, че по предложение на кмета на община Девин и с решение № 112/06.08.2020 г. на Общински съвет – Девин е разкрита Детска млечна кухня към ДГ „Изворче” – Девин.

        Ползването на услугата - Детска млечна кухня е за деца на възраст от 10 месеца до 3 години.

        Записването на децата за получаване на храна се извършва в ДГ „Изворче”, чрез подадено заявление по образец до Директора на детската градина и приложени към него следните документи:

  1. Копие от Удостоверение за раждане на детето;
  2. Бележка от личния лекар с указания за хранителния режим и липса на алергии;
  3. Нотариално заверено пълномощно, когато документите се внасят от упълномощен представител. 

        При записване се издава абонаментна карта, срещу която се закупуват купони по изготвен месечен график в раздавателния пункт.

        За ползването на услугата се заплаща такса в размер на 2.50 лв. за един храноден, който включва – супа, основно ястие и десерт. Същата се заплаща преди ползването на услугата и е определена в Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Девин, приета с Решение № 112/06.08.2020 г. на Общински съвет - Девин.

        Храната е без консерванти. Трайността на храната извън хладилник е до 5 часа от приготвянето й. Родителите са длъжни сами да получават и транспортират до дома си храната и да носят отговорност за нейното съхранение и час на консумация.

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер