Начало ПЛАН ЗА ИНТЕГРИРАНО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНАТА 2021-2027 Покана за участие в работна среща за подготовка на План за интегрирано развитие на Община Девин за периода 2021-2027 г.
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

Покана за участие в работна среща за подготовка на План за интегрирано развитие на Община Девин за периода 2021-2027 г. PDF Печат Е-поща

Община Девин кани заинтересованите страни да вземат участие в работна среща за подготовка на План за интегрирано развитие на Община Девин за периода 2021-2027 год./ПИРО/

ПИРО е стратегически документ, който обвързва сравнителните предимства и потенциал за развитие на Община Девин с ясно дефинирана визия, цели и приоритети за развитие, свързани общо от стремежа към по-висок жизнен стандарт на хората на общината и устойчиво развитие на територията. ПИРО служи за определяне на актуалните проблеми, нуждите и потенциалите за развитие на община Девин, които се отчитат при разработване на инвестиционните програми и финансови инструменти, включително съфинансирани от фондовете на Европейския съюз.

Община Девин кани за участие по подготовката, изготвянето и одобряването на ПИРО представители на следните групи заинтересовани страни:

-      Представители на структурите на гражданското общество,

-      Физически лица

Срещата ще се проведе на 11.11.2020г. от 17.00 часа в Заседателната зала на Общински съвет-Девин.

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер