Начало ПРОЕКТИ НА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ Обявяване на проект на нова Наредба № 1 за поддържане и опазване на обществения ред на територията на община Девин. Проект на нова Наредба № 1 за поддържане и опазване на обществения ред на територията на община Девин
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Сряда, 16 Декември 2020г. 18:46ч.

На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове и във връзка с чл. 77 от АПК, чрез настоящото публикуване Община Девин предоставя възможност на заинтересованите лица да направят предложения и изразят становища по проекта за нова Наредба № 1 за поддържане и опазване на обществения ред на територията на община Девин.

С оглед спазване на законовите изисквания за приемане на нормативен акт, срокът за обсъждане е предвиден за 30 дни, считано от деня, следващ датата на публикуване.

Предложения и становища по проекта могат да бъдат депозирани в деловодството на Общинска администрация – Девин, гр. Девин, ул. Дружба № 1, както и на електронния адрес на общината: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 

Проект на Наредба № 1 за поддържане и опазване на обществения ред на територията на община Девин - отвори;

 

Проектът на Наредба № 1 за поддържане и опазване на обществения ред на територията на община Девин е публикуван и на Портал за обществени консултации - http://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=5728

 

 

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер