Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

ВходPDF Печат Е-поща

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Водени от стремежа да отговорим на високите изисквания на обществото към администрацията, в очакване да получи качествено административно обслужване, и от желанието да подобрим достъпа на гражданите и бизнеса до административните услуги и да насърчим повишаването на качеството на обслужването, екипът на Община Девин разработи Харта на клиентастъпка по посока на удовлетворяване на тези високи изисквания.

С пълното съдържание на Хартата можете да се запознаете ТУК.

Вие можете да се свържете с нас и да получите информация по интересуващите ви въпроси за работата на администрацията и за административното обслужване по следните начини:

Като ни посетите и осъществите преки контакти със специалисти от администрацията, в Центъра за административно обслужване на адрес: гр. Девин, ул. "Орфей" №1, Дом на културата всеки работен ден от 08.00 до 17.00 часа.

или ни пишете на адреса на общината: 4800, гр. Девин, ул. „Дружба” №1.

Може да използвате телефона, факса и електронната поща на община Девин:

тел.: 03041/21 74, факс: 03041/26 61, e-mail: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

Може да използвате услугата „Free Call” – „Пиши ни“на интернетстраницата ни:www.devin.bg и „Зелена слушалка” – за безплатно обаждане от цял свят.

Преки контакти с ръководството на община Девин можете да осъществите в приемните дни:

 

Кмет на община Девин и заместник-кметове:

  • всяка сряда от 10.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 14.00 часа

         Секретар на община Девин:

  • всеки вторник от 13.00 до 16.00 часа

Главен архитект на община Девин:

  • ·всяка сряда от 10.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 16.00 часа

             За записване за обявените приемни дни можете да намерите информация ТУК

Информация и подробности за извършваните от нас административни услуги, сроковете за извършването им и таксата, ако има такава, може да получите по телефона и чрез служителите в Центъра за административно обслужване всеки работен ден от 08.00 до 17.00 часа, както и чрез интернет страницата на общината (www.devin.bg), в секция „Административно обслужване” на главното меню.

Ние очакваме от Вас да изразявате свободно вашите мнения, предложения и коментари.

Включете се в нашата Анкета.

Попълнете нашия Въпросник за проучване на потребителската удовлетвореност от административното обслужване в Общинска администрация – Девин

Бланките, кутията за жалби, сигнали и предложения и Книгата за мнения и предложения от клиенти са на Ваше разположение в Центъра за административно обслужване на адрес: гр. Девин, ул. "Орфей" №1, Дом на културата .

Вашето мнение е важно за нас.

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер