Начало ОБЯВЛЕНИЯ ИЗБОРИ ЗА НАРОДНО СЪБРАНИЕ 04.04.2021 г. Консултации за сформиране на ПСИК за избирателите, поставени под задължителна карантина или изолация
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Събота, 27 Март 2021г. 16:05ч.

 

 

ПОКАНА ДО УПЪЛНОМОЩЕНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА парламентарно представените партии и коалиции в 44-то Народно събрание и коалицията, която има избрани с нейната кандидатска листа членове на Европейския парламент от Република България, но не е парламентарно представена, за консултации за сформиране на Подвижни секционни избирателни комисии (ПСИК) за избирателите, поставени под задължителна карантина или изолация съгласно Закона за здравето и СИК в COVID отделението на „МБАЛ – Девин" ЕАД за произвеждането на избори за народни представители за Народно събрание на 4 април 2021 г.

Консултациите ще се проведат на 30 март 2021 г., от 10.00 часа, в заседателната зала на Общинска администрация – Девин, с адрес: гр. Девин, ул. „Дружба" № 1, етаж III.

В консултациите могат да участват и други партии и коалиции, които не са представени в Народното събрание или в Европейския парламент.


ПОКАНА консултации СИК/ПСИК - отвори

 

 

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер