Начало ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ Обща Информация за гласуване на избиратели с увредено зрение или със затруднения в придвижването на изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

ВходPDF Печат Е-поща

 

Уважаеми съграждани,

Избирателна секция № 210900006, намираща се в Ритуална зала – Дом на културата, гр. Девин, ул. „Орфей” № 1, ет. I, е определена за гласуване на избиратели с увредено зрение или със затруднения в придвижването на изборите за народни представители на 11 юли 2021 г. (неделя).

Сградата е подсигурена с достъпно място за паркиране на автомобили. Избирателната секция ще бъде обозначена със съответните табели и други обозначителни знаци за отбелязване на допълнителното ѝ предназначение.

Заявки за оказване на помощ в изборния ден на избиратели с увредено зрение или със затруднения в придвижването за гр. Девин ще се приемат на телефон: 03041/2174, мобилен телефон: 0879221588.

Транспортирането ще се извършва със специален автомобил, марка „РЕНО МАСТЕР”, с регистрационен номер № СМ 3519 АТ, снабден с платформа и място за инвалидна количка.

 

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер