Начало ПРОЕКТИ НА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ Обявяване на проект на Наредба за изменение на Наредба за управление на отпадъците на територията на община Девин Проект на Наредба за изменение на Наредба за управление на отпадъците на територията на община Девин

ГЛАВНО МЕНЮ

Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Понеделник, 05 Юли 2021г. 14:26ч.

 

На основание чл.26, ал.3 от Закона за нормативните актове (ЗНА) и във връзка с чл.77 от АПК, чрез настоящото публикуване Община Девин предоставя възможност на заинтересованите лица да направят предложения и да изразят становища по проекта за Наредба за изменение на Наредба за управление на отпадъците на територията на община Девин, приета от Общински съвет – Девин с Решение № 122 от 22.08.2019 г. по Протокол № 13, в сила от 05.09.2019 г.

С оглед спазване на законовите изисквания за приемане на нормативен акт, срокът за обсъждане е предвиден за 30 дни, считано от деня, следващ датата на публикуване.

Предложения и становища по проекта могат да бъдат депозирани в деловодството на Общинска администрация – Девин, гр. Девин, ул. Дружба № 1, както и на електронния адрес на общината: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

Проект на Наредба за изменение на Наредба за управление на отпадъците на територията на община Девин - ОТВОРИ;

 

             Проектът на Наредба за изменение на Наредба за управление на отпадъците на територията на община Девин е публикуван на Портала за обществени консултации - https://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=6171

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер