Начало ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ - ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА (ПОРЪЧКИ ОТКРИТИ ПРЕДИ 15.04.2016 Г.) Обществени поръчки публикувани преди 01.10.2014 г. Въведени са временни противоепидемични мерки на територията на област Смолян, считано от 12.01.2022 г.

ГЛАВНО МЕНЮ

Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Сряда, 12 Януари 2022г. 16:54ч.

Въведени са временни противоепидемични мерки на територията на област Смолян, считано от 12.01.2022 г.

Със Заповед № РД-01-3 от 11.01.2022 г. директорът на РЗИ – Смолян – д-р Мими Кубатева, въвежда временни противоепидемични мерки на територията на област Смолян, считано от 12.01.2022 г.

Засилва се контролът по спазване на противоепидемичните мерки, като се активира работата на общините и останалите отговорни държавни институции, особено в установените като най-рискови обекти: детски заведения и училища, лечебни и здравни заведения, социални институции, търговски обекти, организирани колективи, транспортни средства; заведения за хранене и развлечения по смисъла на чл. 124 от Закона за туризма.

Преустановява се провеждането на всички масови мероприятия като музикални и други фестивали, събори, фолклорни инициативи и други с такъв характер.

Преустановяват се посещенията в дискотеки, пиано-бар, нощен бар, нощни клубове и други подобни нощни заведения за развлечения на закрито, независимо от наименованието им.

Продължава спазването на всички разпоредени от министъра наздравеопазването противоепидемични мерки, с цел опазване живота и здравето награжданите и предотвратяване епидемично разпространение на COVID -19.

Временните противоепидемични мерки, определени със заповедта ще бъдат променени в зависимост от развитието на епидемичната ситуация натериторията на област Смолян.

Пълният текст на заповедта можете да видите ТУК

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер