Начало ОБЯВЛЕНИЯ СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ Анализ на потребностите от социални услуги на общинско и областно ниво
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Вторник, 28 Март 2023г. 09:37ч.

 

СЪОБЩЕНИЕ

 

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДЕВИН,

В изпълнение на чл. 37, ал. 1 от Наредбата за планиране на социалните услуги община Девин разработи Анализ на потребностите от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет.

Въз основа на Анализа на потребностите е изготвено Предложение за планирането в общината на социалните услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет.

Съгласно чл. 42, ал. 1 и ал. 2 от Наредбата за планирането на социалните услуги, кметът на общината организира публично представяне на Анализа на потребностите. В тази връзка, предоставяме на Вашето внимание:

  1. Проект на Анализ на потребностите на община Девин от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет.

Всички заинтересовани лица могат да представят писмени предложения, становища и мнения по предложения документ в 30-дневен срок от датата на публикуване на съобщението и приложените документи на електронен адрес: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. или от 8:00 до 17.00 ч. в Център за административно обслужване на адрес: гр. Девин, ул. „Орфей“ № 1, Дом на културата.

Приложения:

Анализ на потребностите от социални услуги

Приложение №1

Приложение №2

Приложение №3

Приложение №4

Приложение №5

Приложение №6

Приложение №7

 

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер