Начало ОБЯВЛЕНИЯ Покани към гражданите на община Девин Покана за публично обсъждане на годишния отчет за касовото изпълнение на бюджета, сметките за средства от Европейския съюз и сметките за чужди средства за 2022 г.
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Четвъртък, 25 Май 2023г. 08:47ч.

ОбС-Девин 2

 


 

ПОКАНА

ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ГОДИШНИЯ ОТЧЕТ ЗА КАСОВОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА, НА СМЕТКИТЕ ЗА СРЕДСТВА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НА ОПЕРАЦИИТЕ И НАЛИЧНОСТИТЕ ПО СМЕТКИ ЗА ЧУЖДИ СРЕДСТВА ЗА 2022 Г.

 

 

На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните финанси и чл. 44, ал. 4 от Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Девин ще се проведе публично обсъждане на годишния отчет за касовото изпълнение на бюджета, на сметките за средства от Европейския съюз и на операциите и наличностите по сметки за чужди средства на община Девин за 2022 г.

Председателят на Общински съвет - Девин кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и други лица, които са заинтересовани от бюджетните процедури, да се включат в публичното обсъждане, което ще сe състои на 08.06.2023 г. /четвъртък/ от 14.00 часа в заседателната зала на Общински съвет – Девин.

 

 

НАТАША ВАСИЛЕВА

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ДЕВИН

 

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер