Начало ОБЯВЛЕНИЯ Проект по ОПАК за обучение на служителите Покана за участие в закриваща пресконференция по проект „Подобряване на професионалната компетентност на Общинска администрация – Девин чрез провеждане на специализирани обучения”
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща

 

 

ПОКАНА

за участие в закриваща пресконференция по проект

„Подобряване на професионалната компетентност на Общинска администрация – Девин

чрез провеждане на специализирани обучения”

 

На 06 юли 2015 г., от 11.00 часа, в заседателната зала на Общинска администрация - Девин, ул. „Дружба” № 1, ще се проведе закриваща пресконференция по проект „Подобряване на професионалната компетентност на Общинска администрация – Девин чрез провеждане на специализирани обучения“, финансиран с Договор № М13-22-92 от 01.08.2014 г. по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Община Девин кани заинтересованите страни, медиите и широката общественост да се запознаят с постигнатите резултати от проекта, с обща стойност 135 186,39 лв. и продължителност 12 месеца.Общата цел на проекта е „Повишаване квалификацията и уменията на служителите в Общинска администрация – Девин чрез провеждане на серия от обучителни курсове”.

 

 

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер